Жорстокий вир
Жорстокий вир подій:
приниження народу,
від заходу до сходу;
полюють на свободу
людських думок і мрій.
Кривавий слід війни:
біда набута спільно,
стріляють скрізь прицільно;
душа болить подвійно,
бо там чиїсь сини.
Панує всюди страх:
майбутнє в домовинах...
Чия за все провина?
Чому найкраще гине
по селах і містах?..
Диявольський загін
пустив своє коріння,
грабіжницькі створіння
посіяли насіння
для незворотніх змін.
Але настане час:
повернеться надія,
і вітерець повіє,
і рідний край зрадіє -
Врятує віра нас.
08.06.2019р.
Свидетельство о публикации №119060806808