К ахцугъар

 Валай иер авач чка
Дагъдин синел михьи гьава
 Женетдин багъ , лифер цава
 П/ирерин макан К/ахцугъар.
 прип...
Дагъдин синел михьи гьава
Авач валай хъсан чка
П/ирерин макан к/ахцугъар
Зи хайи Ватан К/ахцугъар!

 Гуьрчег я куь авай дере
Зи к/вал зикьеб хайи диге
Синери куьн кьунва вине
Лугьузва жуван К/ахцугъар!

Чанда тур чимивал ифин
Чирай чаз к/енивал вичин
Мад жегьил жез хьанвай к/вачин
Акъатнава ван К/ахцугъар!

Магьшур ксар авай хуьр я
Мугьманар бул галай хуьр я
Булахрай яд рахай хуьр я
Зи руьгь я зи чан К/ахцугъар!

К/ахцугъвийрин я вун дамах
Хуьруьн кьилихъ къайи булах
Земземдин яд, халкьдин даях
Уьтквем са хзан К/ахцугъар!


Рецензии