Не допусти
За що нам , Господи , ця кара ?Ти скажи.
Пропала , Боже, вже вся хлібна нива.
Від потопу й біди нас вбережи.
Знову негода з градом і дощами,
«Барани» по дорозі , мов в ріці.
То зглянься , Господи ,над своїми рабами,
Природа й ми – у твоїй лиш руці.
Не допусти загибелі усього,
Не знищуй ,Боже , ти людські хати.
Не всі ж , бо,йдуть до дому ,Боже , твого…
Нас грішних , Господи , за це усе прости.
Зглянься , Милосердний , над народом,
Всіх грішників до себе наверни.
Бушувать не дай страшним тим водам,
Від пропасті нас , Боже , сохрани.
Благаю , Боже, зглянься ти над нами,
Негоду від народу відверни.
Закрий, Всевишній, тим негодам брами,
Не допусти владіння сатани.
06.06.2019 р.
Свидетельство о публикации №119060707732