Ак томаннар...
Динара Мухамаева - Шакирова
Ак томаннар кутэрелэ
Кагау тавы ослэреннэн.
Шушы тау итэгендэ
Балачак минем утелгэн.
Онытылмады яшьлек елларым,
Кайтам авылыма тагын да.
Чумып, коенып устем
Каз - урдэкле суында.
Карыйм авылыма сокланып,
Менгэн чакта урлэрен.
Кайда гына яшэсэм дэ,
Синдэй гузэллекне курмэдем.
Свидетельство о публикации №119060707131