Слава Украiнi

Молодь iде та шукае долю на чужинi
Чи то е велике горе? Слава Украiнi.
Понасiли в кабiнетах… люди то, что свинi
Кум на кумi, брат на братi… Слава Украiнi.
Поприходили платiжки… ой, бiда в родинi…
Не сумуйте, заспiвайте : «Слава Укрaiнi!».
Жебракуемо народом, депутат - мов пава
Отака в краiнi гiднiсть… Украiнi слава!


Рецензии