Краса така т льки в сел бува

Неділя,ранок,сонце засвітило,
І півень на світанні всіх збудив.
Виходиш з хати – любо все і  мило,
Й ще більше рідний край ти полюбив.

Ранкові клопоти не ті в селі , що в місті,
Церковні дзвони  в кожну хату чуть.
На припічку ще миска вся у тісті,
А в лісі вже зозулі всім кують.

Туман,що десь піднявся над  рікою,
Ранкове сонце пестить ,геть, усе.
До церкви йдуть на Службу всі юрбою,
І віру в серці кожен з них  несе.

Краса така  тільки в селі буває,
Та її треба бачить й розуміть.
Побачить мить,як надворі світає.
Любов  до цього в серці  збережіть.

05.06.2019 р.


Рецензии