Я залишу тобi свiй вiк

Я залишу тобі свій вік,
та за жодним днем не жалію.
Не заплачу і не зрадію –
кличе інший мене чоловік.

Залишаю тобі роки –
володій, всі твої віднині.
Був так довго моїм єдиним –
не торкалась чужої руки.

Та важким був років потік,
що зістарив мене з тобою...
Залишаю тобі свій вік,
а до нього йду – молодою...


Рецензии
забракло слів... в горлі грудочка. дякую!

Алёна Ткаченко Крым   23.08.2019 16:31     Заявить о нарушении
А хай на радість, дякую!

Миклош Форма   25.08.2019 10:07   Заявить о нарушении