проте нема св ту там...

*   *   *


проте немає світу там
не те що люду


от я й казав що
може бути чудо
я вам скидатиму із островів
куди б мене
Господь повів
всі райськії пісні нові
де вже нема земних полів
нема і люду


вже в стінах, у палацах
плакать будуть
бо бач — вони
і замуровані в палаци
а промінь одгорів
й куди налляться?


о та любов вгорі
безмір любить —
і в безмір усміхаться...

26.05.2019, з причастям


Рецензии