Хвалити хочу
За те що спас мене,
Відкрив святу дорогу
У Царство неземне!
Його хвалити хочу
Усім єством своїм,
Співаю : «Авва, Отче!
Прийми хваління гімн!
Хай голос щирий ллється
В простори неземні:
Христос бо чисте серце
Подарував мені.
~ДЛВ~
Свидетельство о публикации №119060503447