ОЧI, ЯК ЗОРI

ОЧI, ЯК ЗОРI

Вiдцуралась,
Вiдхрестилась, –
Вiдiйшла, як хвилi,
По веснi у море сине
Скочили бурхливi …

Вiдхрестилась,
Вiдцуралась, –
Все iй надоiло,
I з журбою побраталась,
Як козак з калиною ...

I сумуе, як та вишня,
В тихому садочку.
Облiтае жовте листя.
Дощ холодний квокче …

5 червня 2019


Рецензии