I знову улюбленi маки...
Вони мені дуже любі,
І часточку маків із поля
Я завжди очима голублю.
Весною вони розквітають,
Червоні пелюстки шепочуть,
Від неба, від вітру, від сонця
Привіт передати всім хочуть.
Колише їх вітер із ранку
Під вікнами, біля рідного дому.
І серце, і душу хвилює
Ота вся краса, що червона.
Голівки вони всі схиляють,
Пишаються тою красою,
І знову стають горделиво
Під небом, над полем, душою...
26.05.2019
Н.Коротя
Свидетельство о публикации №119060401606
лише своїм
казковим виглядом
Александр Николаевич Панин 11.08.2019 00:55 Заявить о нарушении
можна любуватися дуже довго.
Це мої любимі квіти.
З повагою до вас.
Надежда Коротя 11.08.2019 11:35 Заявить о нарушении