11. 05. 19

І от коли душа вже занедужить,
І пестощі від інших стануть склом,
Приїду знов.
Я люблю так людську твою байдужість
І барву серпня над твоїм чолом.

Було кохання, ні на що не схоже.
Цвіте бузком щороку у воріт.
Крокуєш повз, сумний мій перехожий.

Серпневій цвіт повік в мені щемить.

11/05/19
ankaOZ©


Рецензии