Мама

Музыка и слова - Вероника Мусвидас
Аранжировка, гитара - заслуженный артист РБ Сергей Антишин
Вокал - солист Национального академического концертного оркестра РБ под управлением Михаила Финберга Руслан Мусвидас
Пераклад на беларускую мову - Яна Будовіч

Відэа - https://www.youtube.com/watch?v=xM5KhMct7vc

***

Рукі святыя,
Сэрца, як светач.
Дабраславіла
Ў жыццё ты малечу,
Ласкай сагрэла,
Слязамі абмыла,
Разам з усмешкай
Свет падарыла.

Прыпеў:
Я цябе ўпрыгожу
Прамянямі сонца
І да ног дарогай
Упаду бясконцай.
Ззянне сэрца я збяру
Ў свае далоні
І рассыплю над табой
Любоўю.   

Словам гаіла,
Мудрасць давала,
Трэба ў дарогу -
Ты выпраўляла.
А як вяртацца
Да хаты-прычала
Мы забывалі -
Ты даравала.

Прыпеў:
Я цябе ўпрыгожу
Прамянямі сонца
І да ног дарогай
Упаду бясконцай.
Ззянне сэрца я збяру
Ў свае далоні
І рассыплю над табой
Любоўю.   

Рукі, што крылы,
Сэрца, як светач.
Зноўку натхні мяне
Ты запаветам.
Быццам прыйшоўшы
Да светлага храма,
Я ля калень тваіх,
Мамачка, мама.

Прыпеў:
Я цябе ўпрыгожу
Прамянямі сонца
І да ног дарогай
Упаду бясконцай.
Ззянне сэрца я збяру
Ў свае далоні
І рассыплю над табой
Любоўю.


Рецензии
И рассыплю над Тобой любовь!

Прекрасные строки!

Серж Пьетро 1   04.06.2019 09:13     Заявить о нарушении
Здравствуйте, Серж. Рада вам) Спасибо на добром слове))

Вероника Мусвидас   04.06.2019 11:13   Заявить о нарушении