Польове й п дл скове л то!..

*   *   *


Польове й підліскове літо!..
не дано зрозуміти


як Бог є — а Він
все в Собі розуміє
те літо і піє
і ніжністю тихою віє
мов ягода  — красна доспіє


так мов не діждались відмашки
побігли схвильовані серцем —
                стада
            стада білим-білі
            бурунячись
                силою серця — ромашка!


жасмин аж під хмарою
стада
але Богу
освіченням
серце напасти — не важко...


ллєш і ллєш, Христе,
                і до щастя б
                допастись

27.05.2019


Рецензии