Зачарую цябе размоваю. Укр. бел
Салаўінаю цуда-моваю.
Чысцінёю яе крыштальнаю,
Ад сівой даўніны сакральнаю.
Ахіну сваёй песні чарамі,
Узляціць над гадоў абшарамі
Цудадзейнасцю меладычнасці,
Што з глыбінь-вякоў старажытнасці.
Зачарую цябе душэўнасцю,
Цеплынёю, дабром і вернасцю...
І няўжо нашы светапогляды
Не дазволяць сустрэцца поглядам?!
30.05.2019 Ядвіга Доўнар(Кур'яновіч)
Верш Міраславы Стулькіўскай: http://www.stihi.ru/2018/05/30/456
*******************************************
Зачарую тебе розмовою
Зачарую тебе розмовою-
Солов'їною диво-мовою.
Чистотою її криштальною,
Із прадавніх часів сакральною.
Зачарую тебе і піснею,
Що лунає крізь далі-відстані.
Глибиною її магічності
Із далеких мелодій вічності.
Зачарую тебе душевністю,
Теплотою, добром та щедрістю...
І невже наші два світогляди
Не дозволять зустрітись поглядам?!
Свидетельство о публикации №119053101777