Hiч

Звірі шалені роззявили пащі.
Коли вже співатимуть треті півні?
Небо всміхається: "Так буде краще", –
І знову з нуля починає відлік.

Казка правдива почнеться знову,
Як сонце зійде і місяць сховається.
А поки ніч, тут лячно і холодно,
І нам не відомо, що відбувається.

А там хитрі мавки танцюють під місяцем,
А там хижі вовки із небом спілкуються.
Русалки красиві без хлопчиків бісяться
І дивляться, як липа з кленом цілуються.

Вітер крокує тихо повз хати.
Хто спить, тому дасть він любов із снами.
А хто дивиться в ніч і не може спати,
Тому він наповнить розум думками.

Поки світло спочине, ніч тут панує.
Вона небезпечна, але дуже красива.
І коли час починається знову,
Ті, хто не сплять, відчувають ту силу.


Рецензии
Якою чарівною мовою написано! Ви справжній художник!

Александр Анатольевич Лозовой   20.06.2019 03:23     Заявить о нарушении
Дякую!

Лазура   21.06.2019 22:01   Заявить о нарушении