Я трымаю...

Я трымаю ў сваёй далоні
Серабрыстую кроплю расы.
Апынулася бы ў палоне
Гэта кропелька дзіўнай красы.

Крышталём яна свеціць, ззяе
І глядзіць нібы ў вочы мае,
Бы слязінка яна святая,
Чысцінёй захапляе мяне.


Рецензии