До тебе

Чорно-білий світ,
І ти єдина кольорова.
Нехай всі йдуть,
Нам в інший бік,
У нас на двох одна дорога.
По наших жилах
Солодкий нектар,
Хочеш - спробуй.
Ти ще тоді мене закружила
В палкому танці
Вогню і льоду.
Зоре моя!
До тебе думки і молитви,
Ти приспала в мені дикого звіра,
Хоч я і не знаю, не вмію просити,
Та разом з любов‘ю
Прокидається віра.


Рецензии