На краю св ту

Коли зорі замовкнуть і місячні люди
Землю накриють нічною вуаллю,
Коли казкові створіння ввімкнуть усюди
Ліхтарики й вулиці сповняться сяйвом,
Коли дочитають чарівні історії
Батьки малюкам у колисках,
Тоді наодинці і без бутафорії
Залишимось ми серед тисячі блискавок.
Я дивлюсь і не бачу нічого...
Я не бачу нічого, лиш погляд очей
Я знаю, я так не кохала ніколи,
Бо таку не знайти серед інших людей.
Я дарую тобі своє серце.
Обіццяю навіки тебе лиш любити.
І якщо вся планета колись розірветься,
Ми залишимось разом на краю цього світу.


Рецензии