Слёзы счастья

Дадан буван г1ур иркъвуран,
Дадан буван сур иркъвуран.
Дадан буван нур иркъвуран,
Хазинае дадан буван.

Фана дуйил агъику х1яд,
Гьамишан зе иркъв акьаф шад.
Яг1я бяя залас вархал,
Багъ хьурай вас алайши хал.

Са иркъв хурай сусна гада,
Чве бахт дала кьанеф ада.
Жикай жикай улин негъар,
Чвас акъасе чин дуг1аяр.

Бисмилагь пун фацу хилар,
Разе хьуна ккане иркъвар.
Сад сайис хьурай аманат,
Хилар келцун акъас минат.

Дадан буван умуд вуне,
Иркъвуран сир ух1яф вуне.
Бина хьурай вас шуван хал,
Ми шад ягъар адирай вал.


Рецензии