В атомарному дозвол методом...

*   *   *


В атомарному дозволі
(методом атомної мікроскопії?)
видно – кати
рвали м’язи
і нам це читати спокійно?



може і менше – ставатимуть
щасливо покійниками…
а як написати спокійно?
Смутком?
Радістю! Радістю –
(в дозволяючих духу можливостях)
Христос забирає Любов’ю
більше ставатимуть
і це дуже важливо
спокійними-і-надійними
аж вже – не медійними!..

25.05.2019


Рецензии