мил серцю...

*   *   *


милі серцю
в зорі моєму
й мов то на повідкові
святі ковельські
ненадуманії
і невидумані –
храми
не випадкові
змін тональності –
о! бірюзовії!! –
зміни тайн
храми дальні
молитовно-нагальнії
і на заході – небесам окликальні…


храми білії
ізлетілії
звідки все ізліта?
свято ціле
Царства
і в земнім
ув земнім
в земнім тілі є!


і рожевий храм!
звідки все ізліта?
із Небес поцілунком в уста!


невипадковії
і сумирнії – невипадкові
і ліворуч від залізниці
в Ковелі

як промовлені

21.05.2019


Рецензии