Псалом 42. Б да щастя тим що ви не Укра на

                Поетесі Ользі Седаковій, доктору
                теологічних наук, з любов’ю
                присвячується


Біда і щастя тим – що ви не Україна
та ви ще чуєте художність
а я косив й тоді безбожних
тепер кошу  – тяжко безбожних
аж де руїна


косну й не дихають
косіння і молодить
високе затамовує всім
                подих
та й Бог зачіплює – наповнить –
                кожне серце!!
Ви ж і не дихаєте
Він й назбирає із єдиної людини…
Ось! має значення художність!!
одна художність тут працює!
там дихання нема!
бум! і тут легені
вже на дух лицюєм
ви в серці
малохудожня бусурма
в серці тупцюєте!
на однім місці!
Косу хапаєте –
люди-зима, земля-зима!!


Хай вхопить вас удар
святого Божества!
із серця
ви не вийдете
не із своїм…
і в ваше серце – вічні солов’ї!!
Щоб не казала вам канва
«ще мить назад
казав чужі слова»
Та Бог! –
серце його успів…
і Богу – в серце плачуть
з нього і стало все – своїм…

18.05.2019


Рецензии