вмива шся

вмиваєшся
холодною
водою

повними жменями

ніби ніколи
раніше
її не бачив

видихаєш
сморід
вчорашнього міста

повними легенями

бо заклявся
не повертатися
туди

розмахуєш
думками
неначе прапором

примарної держави

в якій ніколи
не будеш
жити


Рецензии