Вишивала мама вишиванку
Шовкові квіти стеляться на ній.
Подала доня мамі воду в дзбанку,
Й побачила сорочку своїх мрій.
Вишивала мама вишиванку,
За хрестиком хрестик,стібок за стібком,
А поміж них – мережечку-стібанку,
Простібану, неначе колоском.
Вишивала мама вишиванку
Із радістю, любов'ю, ніжністю й добром.
Молилася при цім безперестанку,
Щоби від неї віяло теплом.
Вишивала мама вишиванку,
Вкладала душу в кожнісінький стібок,
Світив ще й місяць щоразу до світанку,
І соловей співати прилітав в садок.
Вишивала мама вишиванку,
І подих затамовувавсь не раз,
Бо вишивала оберіг, не забаганку…
Вже й доня виросла, збіг непомітно час.
22.05.2019 р.
Свидетельство о публикации №119052300056