Перегорнута сторiнка

Все, що треба забути – забуваю тепер,
І душа оживає.
Все, що треба забути – і не буде тебе,
Серце більш не чекає,
Біль свою відпускає,
Внікуди назавжди.

Приспів:
Перегорнута сторінка –
Щирих почуттів пір'їнка.
Просто волею небес
Не знайшли ми в цьому сенс.
Перегорнута сторінка –
Наших дій така оцінка.
Не зуміли я і ти
Відшукати ті мости.

Те, що треба віддати – все віддав я тобі,
І всередині легко.
Те, що треба віддати – кожен сам по собі,
Холоди чи то спека –
Ми віднині далеко,
Не разом назавжди.


Рецензии