До забуття

Я не знаю, як,
Я не знаю, чим
Заспокоїть біль у серці.
Бачу я маяк,
Тільки щастя-дим,
Не знайти його джерельце.
Знову віщий знак,
Наче з неба грім,
Почуттів чуже люстерце.

Приспів:
До забуття всі відчуття,
Всі почуття –
Суть невідома.
До забуття без вороття,
Без каяття –
Вмить несвідомо
Два по одному.

Я не знаю, де,
Я не знаю, хто
Загасити зможе спогад.
Всюди і ніде,
Поруч і ніхто,
По душі сильніш тривога.
Все йде, як іде,
Вгору-вниз плато,
В кожного своя дорога.


Рецензии