Нереальнi свiти

Тонка межа, як її не перетнути,
Тонка межа, навколо лиш ти.
В безодню крок, невідомі там маршрути,
Назад квиток у полон самоти,
У тінь висоти.

Приспів:
Нереальні світи –
Тепер далекі я і ти,
Ми – різні грані.
Нереальні світи,
Усе в обіймах самоти,
На серці рани,
В душі обмани.

Болить душа, навіть, час тут не лікує,
Кричить душа, що сили, на зліт.
Біль знов-і-знов два виміри руйнує,
Тремтить любов, стираючи слід
На захід і схід.

Навпіл розділить,
Світло в тінь пролить,
Відпустивши мить.


Рецензии