Три крапки

Трималися за почуття,
Все вірили у неможливе.
Благали знов своє життя,
Хоча воно таке мінливе.
Ділили, множили на двох,
І відчували в цьому силу.
Передбачали кожен крок,
Вогонь цей легко загасили.

Приспів:
Три крапки у почуттях,
Три крапки у відчуттях,
І вже нічого не змінити.
Колись були ти і я,
Тепер в душі каяття,
І як цей відчай зупинити.

Ішли вперед без вороття,
Не розтискаючи долоні.
Знайшли у серці небуття,
Вмить опинилися в полоні.
Ми звинуватили любов,
Почули тихий шепіт болі.
Шукали, та не підібрали знов
Від щастя нашого паролі.


Рецензии