Розбитi мости

Ми не зуміли триматися міцно,
Те, що так близько, віддали вогню.
Сьогодні стало у світі нам тісно,
Не повернути знов щирість свою.
І цілий Всесвіт, і небо між нами,
Нам не заповнити цю пустоту.
Всі почуття вмить укрили тумани,
І вже запізно сказати "люблю".

Приспів:
Розбиті мости,
Полон самоти,
Ні ти, ні я так не хотіли.
Нездійснені сни,
Загублені ми,
Удвох, та не туди летіли.

Ми не зуміли іти одним цілим,
Те, що бажали, віддали чужим.
І одягнулось навколо все сірим,
І всі слова обернулися в дим.
І все, що було, тепер не важливо,
Не зрозуміло нам вже, хто куди.
Лікує рани, на жаль, час фальшиво,
Тих почуттів залишає сліди.


Рецензии