Тече вода

Не шукай у кохання розлуки,
Не питай у любові ціну.
Не тримай міцно біль ти за руки,
І не пий з вуст гарячих вину.
Не благай повернутись у неба,
Не чекай щирість у почуття.
Цілий Всесвіт від мене до тебе,
Відчувай серцем нове життя.

Приспів:
Тече вода між берегів,
Тече вода, не зупинити.
Проси чи ні у всіх Богів,
Нічого нам вже не змінити.
Тече вода, як час тече,
Тече вода вперед і швидко.
Наш дивний світ чужих речей,
І рветься вщент між нами нитка.

Більше не відчуваю на дотик,
Наше щастя вкриває печаль.
Кожен день, кожна ніч, кожен подих,
Не тобі, не для тебе, на жаль.


Рецензии