Дощi

Чому не ми, чому не разом,
В полоні днів ми не знайшли.
Десь загубили своє щастя,
І повз кохання вмить пройшли.
Ні ти, ні я,
Дощів стіна.

Приспів:
Дощі, ідуть дощі,
Б'ють по душі –
Не зупинити,
Кого і як тепер винити.
Дощі, все л'ють дощі,
Ще не чужі,
Та вже далекі,
Це все, на жаль, для нас нелегко.

Чому колись, чому минуле,
Тримає нас, не відпуска.
Були удвох, ще не забули,
Сильніше почуття стиска.
Ні я, ні ти,
Дощів мости.

Ні я, ні ти,
То все дощі.


Рецензии