Багато слiв

Мінливо, звабливо,
В щастя ти граєш.
Як злива, на диво,
Серце так краєш.
Все далі, чимдалі,
Тільки складніше.
Кричали, мовчали,
Вголос сильніше.

Приспів:
Багато слів, незрозумілий зміст,
Багато слів, і в них порожній вміст,
І де чий інтерес.
Багато слів, як кольорові сни,
Багато слів, там не знайти краси,
Скажи, який в них сенс.

Сміливо, кмітливо,
В душу стріляєш.
Можливо, важливо,
Просто лякаєш.
Все далі, чимдалі,
Тільки складніше.
І дали медалі,
Та не рідніші.


Рецензии