Здравица

Вітаємо, друже,
І щастя, і долі
Бажаємо, друже,
По Божіїй волі.
Бажаєм достатку,
Щоб стіл накривати,
Щоб друзів було чим
Завжди частувати.
Бажаєм здоров"я,
Щоб добрую чарку
Із друзями пити -
Й хвалить господарку.
Й госпОдарці Вашій
Бажаєм здоров"я,
Щоб Вас милувала
Добром і любов"ю.
Бажаємо, друже,
І щастя, і долі,
І всякого блага
По Божіїй волі.


Рецензии