Загiнуyшаму мiлiцыянту

У рэшце рэшт цябе забілі,
Свае забілі -апасля.
Няма павагі і ў магіле,
Як не было і ў час жыцця!
Хлусня ва ўсім, -што нас чакае?
Ад крыўды хочацца завыць!
Мая Радзіма дарагая,
Як гэты сорам перажыць?!


Рецензии