Одягнула доня вишиванку

Одягнула доня вишиванку,
Мама доні вишила її.
Вишивала ніччю до  світанку,
Й молитви читала всі свої.

Одягнула доня вишиванку,
Вклала  мама в неї все тепло.
Щоб від народження  і до останку
Щастя доні завжди в ній було.

Одягнула  доня  вишиванку,
Душу зігріває їй вона.
З  перших хрестиків і так  аж до останку,
Любов у неї вклала  всю сповна.

Одягнула доня вишиванку,
Красивий  в  вишиванки тої крій.
До серця пригорнула її зранку.
Ось такий красивий український стрій.

Одягнула доня вишиванку,
Й мережки  поробила мама  їй
Продовжує молить безперестанку
Щасливу долю в вишиванці тій.

19.05.2019 р.


Рецензии