Allahi seven, pewiman olmaz...

Allahla ewgi mewuq olmaq,bir bawqa weydi,
lezzetle,hezin-hezin,seni yandirir bu ewq.
Benzemez hec bir ewqe bu ewq,bir bawqa hisdir,
Awuqi-mewuq olmaq Allahla xelvetde,bawqa bir weydi...

Rengbarengdi bu ewq,hec bir ewqe benzemez,
her wey axirda bilinendi,
amma Allahla senin arandaki sirr bilinmez.
Rukuyasa getmek,bawqa bir alemdi,
Allahi urekden sevmek ise,bawqa bir alemdi...

Omur heyatimda "Etibar"adli cox sevgiler gordum,
Allah ewqinden savayi"Etibarli"bir ewq yoxdur.
Bir insani ancaq bawqa bir insan urekden sevir,
qohum-egraba ewqini,gebire,butun alemlerde gomurdum...

Allahdan bawqa yoxdur bawqa bir allah,
bagiwla biz insanlari,cun biz edirik gunah.
Kul olmaga laiq iken,oddan cixarirsan bizi,
Elhemdulillah,uca tutursan,qara qepiye deymeyen sevgimizi...


Рецензии