Укри на моя

Підіймайся з колін,не корись ворогам!
Хай лунає як гімн,хай дає силу нам.
Ми єдиний народ,в нас країна одна
Нема більш нагород ніж країна вільна!

Україна моя-всі ми діти твої,
Наша рідна земля,прославляймо її.
Її гори й поля,полонини й сади,
Її степи й моря,й верби біля води.

Нехай буде завжди мир і спокій у нас
Щоб не знали біди,бережи Боже вас!
Нікому не зламати український народ
Нас не залякати-ми країна  чеснот!!!


Рецензии