Кожен з нас не раз в житт гр шив
Кожен ніс за це якусь покуту,
Кожен за гріхи і сльози лив,
А може й злість за це якусь мав люту.
Кожен з нас не раз в житті грішив,
Бувало це свідомо й несвідомо.
І в церкві за гріхи поклони бив.
Що таке Сповідь – це не всім відомо.
Кожен з нас не раз в житті грішив,
Але про це у той момент не думав.
І довший час з тими гріхами жив,
І в одну мить про Сповідь хтось подумав.
Кожен з нас не раз в житті грішив,
Гріхи росли ,немов гриби у мосі.
І так з гріхами по життю хтось плив,
А хтось живе з всіма гріхами й досі.
Кожен з нас не раз в житті грішив,
Ми - люди , й це нам всім властиво,
Та головне, щоб більше не грішив,
І без гріхів прожив далі щасливо.
19.05.2019 р.
Свидетельство о публикации №119052200033