Залишилися - ти i вiршi
Ти і вірші. Зусиллям волі.
І кохання, і вірш – це доля.
Навіть як ні у що не віриш.
Навіть як мить розчарування
гірко опанувала душу,
і любить, і творити мушу –
невід'ємні вірш і кохання.
Ти і вірші. Рядки і рими.
Нам з тобою довіку з ними...
І освячують час натхнення
пальці – витончені катрени...
Свидетельство о публикации №119052100719