19-05-21-04832 Моя Украина UA

Моя Україна
.
Моя Україна ніколи не згине,
тому, що є гідність і честь,
тому, що всі вільні,
тому, що всі рівні,
тому, що єдині ми є!
.
Якщо буде ворог на нас зазіхати,
дамо йому відсіч і смерть,
і жодного клаптику,
жодної хати,
його проженемо ми геть!
.
Моя Україна квітуча й сильна,
тому, що в науці прогрес,
тому, що освіта
дає людям світло,
а світло добробут дає!
.
Якщо будуть друзі в обіймах душити,
дамо відсіч навіть і їм,
з вовками не будемо
рАзом ми вити,
нехай йдуть шляхом своїм!
.
Моя Україна - це радість і щастя,
тут кожному місце є,
приходь, долучайся
до спільної праці,
бо це Україна і є!


Рецензии