Не заздр ть
Може це зовсім не воно.
Може картинка в око впасти,
А в щастя цього дно – не дно.
Не заздріть ви чужому дому,
Бо ви не знаєте ,що в нім.
Хай краще хатка й дах з соломи,
Та ви в ній , мов раю святім.
Не заздріть ви чужим достаткам,
Звідкіль взялись, для всіх – пітьма.
У вас нема про це і гадки,
Не йде і думка крадькома.
Не заздріть ви чужим успіхам,
І на вершину хто піднявсь.
Кінець ,можливо , їхнім втіхам
Десь , крадькома до них підкравсь.
Не заздріть ви чужій ,бо , долі,
Бо чаші вам її не знать.
Можливо внутрощі там кволі,
Та про це нікому сказать.
Не заздріть ви в житті нічому,
Й нікому ви не заздріть теж.
Моліться Господу Святому,
І всього буде в вас без меж.
17.05.2019 р.
Свидетельство о публикации №119052100430