Уривки необов, язкових снiв

Уривки необов’язкових снів –
у двох століттях, двох тисячоліттях –
штовхаються, не прибирають ліктів...
Ніколи їх приборкати не вмів.

Сни необов’язкові. Маячня.
Сни без ненависті... Сни без любові...
Сни, радісними стати не готові –
ні проти ночі, ані проти дня.

А часом я і сам – уривок сну.
І не закоханий, і не байдужий...
Немов душа за невимовним тужить –
спокутує ночами днів вину...


Рецензии