Душиста акац я
Оділась знов у білий цвіт.
Неначе дівчина в намисті,
Заполонила цілий світ.
Висять,висять білі сережки,
Їх вітер ніжно колиха.
І юний червень біжить по стежці,
Траву пахучу задіва.
І як бальзам дурманить запах,
Медових, ніжних пелюстків.
Вічна краса білих акацій,
І нескінченна доля мрій!!!
Свидетельство о публикации №119052005998
С уважением,
Ирина Субботина-Дегтярева 20.05.2019 18:54 Заявить о нарушении