Р дний край

Рідний край-місце де ти народився,
Де завжди живе твоя душа
Й де б не був і де б не зупинився
Серце все одно до дому поспіша.

Рідний край-знайоме все до болю
Душа лине туди знов і знов.
Пам'ятаю навіть ту тополю
Що садили з батьком під вікном.

Рідний край-до тебе душа рветься
Бо пройшло дитинство там моє.
Іноді мені навіть здається
Що моя частинка там живе.

Рідний край-тому і зветься рідним
Бо там все знайоме,все троє.
Проживи своє життя ти гідно
І завжди борися за своє!


Рецензии