Укра нська мова
Ти, неначе мати, українцям свята!
З першого дихання, з пісні колискової,
Чує вся малеча українську мову!
Нищили, вбивали у тортурах слово,
Щоб навіки вмерла українська мова!
Піднялась з сльозами, ранами побита
І сказала гордо:"Я теж хочу жити!"
Мово моя, мово, розквітай віками,
Віночками барвінків, троянд пелюстками!
Пісней голосистой, щедрим житним полем.
Гарними віршами і народа волею!
Свидетельство о публикации №119051906267
Вам больно за страну и больно также мне.
Мову люблю!
Щиро дякую за вірш!
Светлана Незабудкина 10.08.2019 13:41 Заявить о нарушении