На танець не запрошують - живуть

На танець не запрошують – живуть
бажанням танцю вже від перших митей...
А танець – той єдиний шанс на світі,
коли усі при всіх на дотик ждуть,

і він – на радість. І ніхто ніяк
на тактами заповненій планеті
вже не відніме перший-другий-третій
ваш крок у вальсі – танець саме так

дає можливість поєднатись двом,
наближує і робить неможливе
можливим… Робить хоч на мить щасливим –
єднаючи людей людським єством...

На танець не запрошуйте – живіть
у дотиках, бажань не відкладайте
на час мелодій... Неміч «прощавайте»
ще скаже – і без вас – розлуки мить...


Рецензии