НЕСЕ РОКИ МО СТР МКА Р КА

Несе  роки  мої  стрімка  ріка,
І дуже швидко молодість минає.
В моїй душі співає знов весна,
А потім за весною літо наступає.

Біжить стрімка ріка несе  роки,
А я за ними просто не встигаю.
Із спогадів сплітає всі пройдені стежки,
А я життя продлити все благаю.

Біжать  мої роки  поміж думки,
А я стежину щастя  все чекаю.
Чого мої роки торкнулись самоти,
Невже  моє  кохання  відлітає.

Невже моя зоря давно уже зійшла,
І камінь  на  душі  моїй  лишила.
Так хочется тепла і щоб стрімка ріка,
Взяла  і  душу  знов  мою  зігріла!!!


Рецензии