love olei...

Каждое Облако — Имеет — серебряную Изнанку...

И за каждым Облаком Желания — сияет Солнце Любви...

.................................... I’ve set my mind on you
.................................... the more that
.................................... I see you’re not real
.................................... the more I believe I feel...

© Olga Karpilova «love* is a temple...»
olei - with love...


Рецензии