Не б йтеся сказати правду
Людині,в очі дивлячись,
Бо хтось за це й життя віддав би…
Кажіть ,цього не боячись.
Не всі захочуть її чути,
Для кого правда - це удар.
Собою ви повинні бути,
Ви - правдолюб , а не бунтар.
Хтось правди просто же боїться,
Й брехня для когось ,як бальзам.
В брехні душа чиясь гноїться,
Й душа з суцільних гнійних плям.
Краще гірку сказати правду ,
Ніж лить солодкую брехню,
Хто слухає , впізнати мав би,
Не дивлячись на парвеню.
Не бійтеся сказати правду -
Колись подякують за це.
Хоч вас тоді від себе гнав би
За те правдивеє слівце.
Не бійтеся сказати правду,
Дивіться в очі і кажіть,
Бо якщо кожен правду знав би,
Було б на світі легше жить.
15.05.2019 р.
Свидетельство о публикации №119051708427